друкувати


Перемога прикарпатських спортсменів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-02 05:14:49
Днями в місті Мукачево Закарпатської області на центральному міському стадіоні відбувся Кубок України та Кубок Карпат зі спортивної ходьби . Учасниками змагань стали збірні команди з 14-ти областей України.

Збірна команда нашої області була представлена вихованцями обласної ДЮСШ та Рожнятівської ДЮСШ у складі 8-ми юних скороходів. Перемогу на дистанції 5 км серед юнаків молодших, в черговий раз, здобув Мар’ян Пуляк вихованець Рожнятівської ДЮСШ з результатом 22: 28.0, а його товариш по команді Богдан Олійник здобув бронзову нагороду з результатом 23: 21.7, готує спортсменів старший тренер-викладач Рожнятівської ДЮСШ Іванна Павлівна Кравців, повідомляє прес-служба Івано-Франківського МВК.

Вихованці Обласної ДЮСШ, теж здобули дві нагороди на дистанції 2 км. серед хлопчиків наймолодшого віку, срібна нагорода у Василя Максимишина з результатом 12: 38.3, тренер Туркалевич Роман Зіновійович та бронзова нагорода у Віталія Матешко з результатом 12: 57.1, одного з наймолодших учасників даних змагань, тренер Віталій Васильович Матешко.

Переможець та призери нагороджені дипломами та цінними подарунками Міністерства України у справах сім’ї молоді та спорту.

Обговорити на форумі