друкувати


Всеукраїнська акція "Почуйте всі!"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-11-02 11:02:03
За підсумками проведення щорічної всеукраїнської акції "Почуйте всі!" щодо надання благодійної допомоги дітям з вадами зору, яка проводилась Всеукраїнським благодійним фондом "Серце до серця" за участю Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківська область зайняла 5-те місце із 27-ми територіальних одиниць держави із зібраними коштами у сумі 156 971, 54 грн. Загалом під час цієї акції зібрано 2 733 192,39 грн.

Мета проведення акції - збір коштів для закупівлі медичного обладнання для обласних дитячих лікарень, а також розвиток та популяризація молодіжного волонтерського руху, утвердження та пропаганда здорового способу життя серед дітей і молоді, впровадження програми діагностики, лікування та реабілітації дітей з вадами зору, повідомляє обласне управління у справах сім'ї та молоді.

До проведення акції були залучені волонтери з числа членів молодіжних і дитячих громадських організацій, учнів загальноосвітніх, позашкільних закладів, студентів професійно-технічних, вищих навчальних закладів, працівники мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, охорони здоров’я, культури, спорту тощо.

Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту висловлює щиру вдячність керівництву обласної державної адміністрації, представникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, органам місцевого самоврядування, волонтерам, працівникам центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і всім, хто був не байдужий у ході проведення всеукраїнської акції "Почуйте всі!" на території області.

Обговорити на форумі