друкувати


Коломия: Телефони, за якими можна викликати лікаря додому

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-31 03:42:09
Події останніх днів сколихнули суспільство та посіяли паніку серед населення. Нетиповий час для масового поширення грипу несподівано захопив три західні області. Люди миттєво спорожнили полиці всіх аптек та запаслися антивірусними та протигриповими препаратами. Для профілактики грипу скупили коломияни маски та все, що може стати в пригоді.

Попри всі вжиті заходи все ж багато мешканців міста захворіли. В цьому випадку необхідно будь-що залишатися вдома і при наявності чітких ознак недуги (головний біль, біль у м'язах, біль у горлі, підвищення температури тіла, кашель, нежить, закладання носа, в окремих випадках - блювота і понос) викликати лікаря додому.

Важливо об’єктивно оцінити свій стан і лише тоді звертатися за допомогою, коли в тому є потреба. Через панічний страх заразитися вірусом каліфорнійського грипу мешканці міста часто відвертають увагу медиків від людей, яким дійсно терміново потрібна допомога.

Телефонувати можна в реєстратуру поліклініки: 2-47-57, 3-29-49, 2-56-71. У важких випадках потрібно телефонувати безпосередньо лікарям: 3-29-73 (Лідія Ізидорівна Бакай), 3-28-65 (Мирослав Іванович Кархут), 3-25-24 (Ольга Михайлівна Семенюк).

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі