друкувати


Івано-Франківщина: Губернатор заспокоює

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-31 12:13:06
Вчора голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук провів брифінг, на якому охарактеризував ситуацію в області щодо захворювання на грип та ГРВІ. Він повідомив, що до медичних служб звернулися більше 17 тисяч громадян, з них 511 осіб госпіталізовано.

Керівник області поінформував про стан забезпечення медичних закладів області необхідними медикаментами для лікування вірусних пневмоній. Також було оприлюднене рішення надзвичайної протиепідемічної комісії облдержадміністрації від 28 жовтня п.р. М.Палійчук запевнив журналістів у тому, що епідемічна ситуація в області є контрольованою, перша допомога для хворих з діагнозом вірусна пневмонія надаватиметься безкоштовно, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Керівник облдержадміністрації звернувся з закликом подавати достовірну інформацію для того, щоб зняти паніку та напругу. Він запевнив, що органи влади володіють ситуацією щодо наявності ліків у аптеках краю, роблять все необхідне для поповнення їх запасів. В ході спілкування досягнуто домовленості про те, що відповідальні працівники облдержадміністрації регулярно надаватимуть інформацію про епідемічну ситуацію в населених пунктах області.

Обговорити на форумі