друкувати


Фармацевти чекають на медикаменти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-30 02:34:40
В обласному центрі Прикарпаття ажіотаж, в аптеках люди не можуть придбати елементарні марлеві пов’язки, вітаміни, жарознижуючі та профілактичні препарати. Чекають на необхідні медикаменти і в лікарнях міста.

Найважче зараз дітям та вагітним жінкам, кажуть медики. Адже саме ця категорія населення важко через ослаблення імунітету переносить будь-яку недугу. До прикладу, в міському пологовому будинку вже другу добу жінки перебувають без марлевих пов’язок. Вагітним обіцяють, що вони надійдуть із резерву сьогодні після обіду. Проте їх вартість буде не звичних 1 гривня а 2,50, розповідає телефоном одна з вагітних жінок. Також пологовий будинок закритий на карантин.

Вчора голова уряду Юлія Тимошенко звернулась до фармацевтів не підвищувати вартість необхідних під час епідемії медикаментів.

За словами одного із працівників компанії розповсюджувачів медикаментів на Прикарпатті, вчора торгові представники продали таку кількість ліків, як за п’ять днів минулого тижня. Чимало регіональних складів нині пустують, фармацевти змушені чекати не необхідні ліки при ГРЗ аж до понеділка. Тоді аптеки отримають свої замовлення.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі