друкувати


Не черствіти душею і серцем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-30 12:34:09
У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. Ті, хто обрав своїм покликанням допомагати людям із категорії найбільш незахищених, вразливих.

Інваліди, пенсіонери, одинокі, багатодітні, безробітні — усі, хто отримують соціальні виплати, сподіваються саме від фахівців соціальних служб на підтримку і розуміння, добре слово, уважне ставлення. А ще їм так хочеться бачити промінчики тепла і ласки в очах, які б додавали не жалю, а віри в те, що їхнє життя і доля комусь і справді небайдужі.

Саме такими високими професійними і моральними людськими якостями сповна володіють працівники районного управління праці та соціального захисту населення, яке очолює Любов Стефанюк. Колектив, у якому майже 150 працівників, опікується 25 тисячами пільговиків, понад 10 тисячами тих, хто отримує соціальні виплати, а для підопічних Ковалівського стаціонарного відділення вони — як родина.

— Я дуже задоволена тим, що наш колектив і справді дружний, згуртований, — підтверджує Любов Стефанюк. — Головне, що ми тримаємося купи, у нас здорова атмосфера. А разом нам легше долати труднощі й бути сильними. Адже щоб допомагати іншим, треба не черствіти ні душею, ні серцем, незважаючи ні на що, потрібна сила духу. І вона в нас є. Ми чекаємо змін на краще і дякуємо Богу за те, що маємо. Сьогодні непросто всім, адже ми живемо у час змін — час випробувань. І я бажаю кожному з гідністю витримати їх — на своєму робочому місці, серед друзів, колег, у своїй сім’ї. Головне, щоб було здоров’я, все решта — справа наживна, поправима. Усім, хто причетний до нашого свята, — злагоди, затишку, любові, терпіння, віри, оптимізму. Хай сторицею віддається вам ваша жертовна праця!

"Вільний голос" приєднується до цих щирих зичень. Зі святом!

Автор: Вікторія КОХАН, Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі