друкувати


Чемпіонат України з баскетболу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-30 11:11:26
Наприкінці жовтня — на початку листопада у Коломиї відбудуться ігри сезону 2009-2010 рр. чемпіонату України з баскетболу серед команд першої ліги.

Завдяки зусиллям Романа Бортейчука, Мирослава Ласійчука та Віталія Вандича Коломию на чемпіонаті України представлятиме коломийський баскетбольний клуб "Тирлич-ГА", до команди якого ввійшли жителі Коломийщини.

Ігри першого туру відбудуться 31 жовтня та 1 листопада у фізкультурно-оздоровчому спортивному комплексі "Прикарпаття". У першому турі коломийська команда зустрінеться із баскетболістами з Ужгорода. А вже наступного тижня, 7 та 8 листопада, відбудеться другий тур, де баскетболісти Коломиї зустрінуться у боротьбі із командою "Унітех" з Тернополя.

Організатори чемпіонату у Коломиї переконані, що через відродження і підтримку різноманітних видів спорту відродиться колишня спортивна слава Коломийщини та вдячні усім, хто долучився до організації ігор першої ліги чемпіонату України з баскетболу у Коломиї. Особлива подяка — заступникові голови РДА Богданові Болюку та директору ФОСК "Прикарпаття" Василеві Буджаку.

Прес-служба БК "Тирлич-ГА", Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі