друкувати


Велика справа для малого тенісу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-30 10:21:53
В Івано-Франківській області працює державна програма розвитку спорту, задекларована на найвищому рівні.

У рамках цієї програми Коломийський район отримав від ОДА спортивний інвентар, зокрема, сім столів для малого тенісу. Важлива приписка: інвентар, за словами начальника відділу у справах молоді і спорту РДА Василя Козоріза, отримали лише ті села й містечка, де успішно проводяться спартакіади.

Для нашого району голова ОДА Микола Палійчук підписав акт про виділення тенісних столів для Сопова, Печеніжина, Отинії, Турки, П’ядик, Великого Ключева, Воскресинців.

Слід іще зазначити, що райдержадміністрація щороку виділяє кошти (по тисячу гривень) на рахунок тих сільських і селищних рад, де є конкретні здобутки в спортивних змаганнях.

У школі села Сопів депутат районної ради Василь Свірнюк відкрив секцію з настільного тенісу. Секцію відвідують 16 школярів, а у вихідні — дорослі. Для сопівських тенісистів надійшов цінний подарунок.

Цей тенісний стіл у Сопові вже третій. Перший придбано за кошти сільради, другий позичив для користування депутат районної ради Мирослав Дердюк.

Віддавна великий спортзал у школі Печеніжина чекав інвентаря для малого тенісу. І ось тенісний стіл надійшов з області і для печеніжинських школярів.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі