друкувати


Епідемічна ситуація в Коломиї: Карантин введено

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 04:26:57
Про заходи по виконанню рішення надзвичайної протиепідемічної комісії облдержадміністрації від 28.10.2009 року №5 "Про ускладнення епідемічної ситуації з грипу та ГРІ в області та заходи щодо стабілізації ситуації".

На виконання рішення надзвичайної протиепідемічної комісії облдержадміністрації від 28.10.2009 року №5 "Про ускладнення епідемічної ситуації з грипу та ГРІ в області та заходи щодо стабілізації ситуації", враховуючи подання Коломийської районної санітарно-епідеміологічної станції від 29.10.2009 р. №01-11/1723:

1. Заступникам міського голови забезпечити координацію роботи всіх організацій, підприємств, установ і закладів на території міста в умовах ускладнення епідемічної ситуації з грипу та гострих респіраторних інфекцій, активізувати роботу відповідних комісій при виконкомі міської ради щодо організації заходів недопущення занесення і поширення на території міста випадків захворювань людей на грипоподібні захворювання і грип A/H1H1.

2. Начальнику управління освіти міської ради Грицан М.М.:

2.1. Продовжити канікули у всіх школах, ліцеї та гімназії до 13.11.2009 року;

2.2. Призупинити з 30.10.2009 року до окремого розпорядження навчально-виховний процес у дитячих дошкільних навчальних закладах.

3. Керівникам шкіл естетичного виховання, вищих учбових закладів міста тимчасово (принаймні на 14 днів) призупинити навчальний процес у підпорядкованих установах.

4. Начальникам усіх відділів і управлінь міської ради :

4.1. Обмежити чи скасувати всі масові заходи, які передбачають залучення великої кількості людей - конференції, колегії, наради, семінари, культурно-масові та просвітницькі заходи тощо;

4.2. Забезпечити в підпорядкованих і підконтрольних установах і закладах розробку і запровадження особливих умов роботи під час ускладнення ситуації з грипу та гострих респіраторних інфекцій в місті, посилення роз'яснювальної роботи щодо заходів профілактики грипу та ГРІ серед працюючих.

5. Відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики міської ради звернутися до 31.10.2009 до священнослужителів всіх конфесій щодо проведення роз'яснювальної роботи серед мирян про заходи профілактики грипу та гострих респіраторних інфекцій, необхідність звернення за кваліфікованою медичною допомогою.

6. Керівникам місцевих засобів масової інформації забезпечити безкоштовні публікації, виступи на радіо/телебаченні фахівців медичної та сані-тарно-епідеміологічної служб щодо профілактики грипу та респіраторних інфекційних захворювань.

7. Дане розпорядження опублікувати у місцевих засобах масової інформації.

8. Контроль за виконання цього розпорядження залишаю за собою.

Обговорити на форумі