друкувати


Шана тим, хто творить добро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 02:30:24
Нещодавно бібліотечні працівники відсвяткували своє професійне свято — Всеукраїнський день бібліотекаря. Але що вартий бібліотекар без хорошого колективу? І ось в неділю сільська бібліотека запросила на свято свій актив.

Слова подяки з уст ведучої звучали директору "Ветсанзаводу" Юрію Банару, бо, завдячуючи йому, цього року закуплено нову літературу для бібліотеки; а відзначаючи річницю УПА, після години пам’яті, яка була проведена спільно зі школою, відвідали зв’язкову УПА Марію Кваснюк-Гаврилюк, їй від заводу було вручено подарунок. Звучали слова подяки окремим учителям та директору школи, не забули про вишивальницю та в’язальницю, чиї роботи виставляють на масових заходах, не забули про нашого поета, який пише вірші. Слова подяки були і молодому секретареві сільської ради, керівникові церковного хору, районному депутату, іншим.

На сцену запросили голову профспілки бібліотечних працівників Ігоря Косовчича, який від імені дирекції бібліотеки вручив подяки та квіти.

Закінчилося свято добрими побажаннями та многоліттям. Пісню дарували учасники народного аматорського колективу "Яворина" з села Раківчик, котрий завітав на наше свято.

І мені від усіх присутніх хочеться подякувати художньому керівникові колективу села Раківчик Світлані Дубинській та цілому колективові за прекрасний концерт, який вони подарували нашим односельцям.

Автор: Ірина МАРКУШ, завідувачка бібліотеки села Годи-Добровідка
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі