друкувати


Оце так прапорщик

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 01:59:02
Українського миротворця зі складу спільного українсько-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат" нагороджено одразу трьома нагородами 40-го батальйону спеціальних військ США багатонаціональної тактичної групи "Еast" сил КФОР у Косовому.

Одразу трьома нагородами відзначили американські військові внесок у справу підтримання миру у Косовому водія-інструктора групи зв’язку та моніторингу з муніципалітетами національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону "УкрПолбат" старшого прапорщика Миколу Таратайко, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

В рамках проведення ротації особового складу 40-го батальйону спеціальних військ США багатонаціональної тактичної групи "Еast" сил КФОР у Косовому відбулося церемонія нагородження кращих військовослужбовців частини. Серед багатьох миротворців було нагороджено і водія-інструктора групи зв’язку та моніторингу з муніципалітетами української складової миротворчого батальйону УкрПолбат старшого прапорщика Миколу Таратайко.

Один з найдосвідченіших військовослужбовців "УкрПолбату" старший прапорщик Микола Таратайко отримав від командування 40-го батальйону спеціальних військ США дві спеціальні нагороди - знак подяки 1-го сержанта роти та знак подяки 1-го сержанта батальйону, а також пам’ятну відзнаку батальйону та цінний подарунок.

Звертаючись до учасників церемонії нагородження, 1-й сержант 40-го батальйону спеціальних військ США Пол Салінас відзначив вагомий внесок старшого прапорщика Миколи Таратайка у справу підтримання миру та спокою у зоні відповідальності української національної складової "УкрПолбату". - Робота представників групи зв’язку та моніторингу з муніципалітетами важлива і відповідальна, їх діяльність оцінюється не як приватна справа, а як робота представників миротворчих сил КФОР, - зазначив 1-й сержант батальйону Пол Салінас.

Варто додати, що серед завдань, які доводиться виконувати представникам групи зв’язку та моніторингу з муніципалітетами у Косовому, налагодження дієвих контактів між представниками місцевої влади та міжнародних організацій, зокрема, ОБСЄ та Червоного Хреста. - Мені дуже приємно, що мою діяльність відзначено високими нагородами наших колег-миротворців, - зазначив у свою чергу старший прапорщик Микола Таратайко.

Обговорити на форумі