друкувати


Івано-Франківськ: Проект "Виклики тисячоліття"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 01:32:48
В Івано-Франківській обласній державній адміністрації відбулась зустріч-презентація з представниками антикорупційного проекту, що реалізується Урядовою Корпорацією США "Виклики тисячоліття" у співпраці з Урядом України.

Зустріч відкрив заступник голови обласної державної адміністрації-керівник апарату Коржак Олег Володимирович. У зустрічі взяли участь представники Посольства США в Україні, Комітету по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією Верховної Ради України Верховної Ради України, Міністерства юстиції України, Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Також були запрошені державні службовці, які безпосередньо відповідальні за роботу з попередження та запобігання корупції в органах виконавчої влади області, а також кращі слухачі магістратури державної служби при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, які здобувають освіту за спеціальністю, професійно орієнтованою на державну службу, повідомляє організаційний відділ апарату Івано-Франківської ОДА.

Обговорено проблеми щодо організації роботи з дотримання в органах влади норм антикорупційного законодавства та попередження правопорушень, висвітлено ряд питань стосовно підготовки державних службовців до введення в дію з 1 січня 2010 року Закону України "Про засади протидії та запобігання корупції". Під час зустрічі відбулись презентації: "Зміцнення професійної етики, недопущення конфлікту інтересів та боротьба з корупцією", "Відповідальність юридичних осіб", "Поняття професійної етики публічної служби і проблеми її правового регулювання", "Реалізація пілотного проекту щодо створення моделі антикорупційного підрозділу в Міністерстві транспорту та зв’язку України", "Роль громадських організацій та бізнесових структур в запобіганні та протидії корупції в сфері публічної служби".

Обговорити на форумі