друкувати


Прикарпатцям полегшать процес вибору

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-29 01:25:30
Жителям області полегшать процес вибору і покажуть справжнє обличчя кандидатів у президенти та їхніх представників на Прикарпатті. Цього прагнуть досягнути активісти незалежного громадського прес-центру "Івано-франківський вибір 2010".

Вчора, 28 жовтня, на їхнє запрошення на зустріч із журналістами прибули представники обласних штабів Партії регіонів, Блоку Юлії Тимошенко, "Нашої України" та Комуністичної партії України. Кожна з цих сил має свого кандидата у президенти, повідомляє ОТБ "Галичина".

"Ми запрошували всіх на зібрання незалежного прес-центру "Вибір Івано-Франківщини 2010", — запевняє голова "Івано-Франківського прес-клубу реформ" Іван Ципердюк, — але не всі представники політичних сил, тобто, кандидатів, їх виборчих штабів на Прикарпатті змогли прийти з технічних чи моральних причин, але, як правило, більшість приходять і розповідають про свою роботу в передвиборчий період".

Звичайно, кожен представник політичної сили сподівається на перемогу власне свого претендента. Проте вибір залишається за громадянами України, а журналісти мають допомогти їм прийняти правильне рішення, збираючи, аналізуючи та неупереджено висвітлюючи інформацію.

Обговорити на форумі