друкувати


Небезпечна знахідка у помешканні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-28 04:34:07
З початку року на території Івано-Франківщини працівниками групи піротехнічних робіт Головного управління МНС в області було знешкоджено понад сім сотень вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн.

Зазвичай на такі небезпечні знахідки натрапляють мешканці області в лісі чи на полі, однак вже вдруге з початку осені старі боєприпаси івано-франківці знаходять і у житлових будинках, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.



На не зовсім звичайний у повсякденні предмет натрапили господарі одного із особняків по вулиці Лепкого в обласному центрі. Будівельно-ремонтні роботи на горищі однієї з квартир велися вже декілька днів. Під час проведення демонтажу дерев’яних конструкцій перекриття людям ледь не під ноги викотилася стара ручна граната. Власник помешкання знав наскільки небезпечним є цей невеликий металевий предмет, тому одразу ж припинив усі роботи та зателефонував до рятувальників.

Працівники групи піротехнічних робіт Головного управління МНС в області, котрі прибули до місця виклику, вилучили гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни з житлового будинку та знешкодили її на Лисецькому полігоні.

Обговорити на форумі