друкувати


Перемога львівських стрільців на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-27 01:02:51
В Івано-Франківську завершилася матчева зустріч з прикладної стрільби, в якій брали участь дві команди господарів – Прикарпатського юридичного інституту, а також збірні Львівського державного університету внутрішніх справ та УМВС України в Івано-Франківській і Хмельницькій областях.

За підсумками змагань, які два дні проходили в тиру та на стрільбищі Прикарпатського юридичного інституту, перемогу прогнозовано здобули стрільці зі Львова, які є неодноразовими чемпіонами МВС України. Вони випередили інших призерів – команду господарів та хмельничан, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

В окремих вправах, зокрема у стрільбі з пістолета та автомата Калашникова, найвлучнішими були: львів’яни майстер спорту міжнародного класу Ігор Винярчук і майстер спорту Степан Банах, господар змагань майстер спорту Віталій Кравців та Ярослав Мельничук із Хмельницького. Та справжнім сюрпризом стала перемога у двох пістолетних вправах третьокурсниці Прикарпатського юридичного інституту Дарії Панчак. Крім того, слід відзначити успішний виступ товариша Дарії по команді третьокурсника Ярослава Тонкевича та представника УМВС України в Івано-Франківській області Василя Хомея, котрі у стрільбі з автомата виконали норматив кандидата в майстри спорту.

Обговорити на форумі