друкувати


Травмувалися на пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 05:33:35
Вечір минулої п’ятниці, хоча й не 13-го, видався напрочуд невдалим для однієї із родин з села Лолин Долинського району.

Пожежа виникла у коридорі їхньої хати цілком несподівано. Господар у той момент рубав на подвір’ї дрова, а господиня та її 26-літній син знаходилися всередині будинку. Вогонь у коридорі зробив їх у прямому сенсі заручниками помешкання. У паніці 47-літня жінка кинулася до вікна і вистрибнула назовні. Однак "м'яко" приземлитися бідоласі не вдалося: вона травмувала плече та зламала ногу, повідомляє центр пропаганди ГУ МНС в Івано-Франківській області.

Ці ушкодження все ж видаються зовсім незначними із тими травмами, котрих зазнав молодий син господарів. Він, на відміну від матері, вистрибувати не захотів, а заходився, як вмів, захищати від полум'я своє майно. У двобої з вогнем все ж переможцем не вийшов, зате дістав важкі опіки рук та обличчя.

А між тим пильні сусіди уже зателефонували до пожежно-рятувальної служби. МНСники були на місці пригоди за декілька хвилин. Вони загасили вогонь, проте матеріальних збитків уникнути не вдалося: знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни коридору, кухні та кімнати.

Обидвоє травмованих перебувають наразі у травматологічному відділенні Долинської центральної районної лікарні. Матір почувається добре, а от стан сина – стабільно важкий. А запобігти усім нещастям у цій оселі міг банальний візит електрика, виклик якого господар чомусь відкладав "у довгий ящик". Ймовірніше за все, причиною загорання тут стало коротке замикання електропроводки у несправному вимикачеві.

Обговорити на форумі