друкувати


Чемпіонат України з баскетболу у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 03:34:46
В кінці жовтня – на початку листопада у Коломиї пройдуть ігри сезону 2009-2010 рр. чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги.

Завдяки зусиллям Романа Бортейчука, Мирослава Ласійчука та Віталія Вандича Коломию на чемпіонаті України буде представляти коломийський баскетбольний клуб "Тирлич-ГА", до команди якого ввійшли жителі Коломийщини, повідомляє прес-служба БК "Тирлич-ГА".

Ігри першого туру відбудуться 31 жовтня та 01 листопада у фізкультурно-оздоровчому спортивному комплексі "Прикарпаття", що по вул.Довбуша, 147а. В першому турі коломийська команда зустрінеться із баскетболістами з Ужгорода. А вже на наступний тиждень, 07 та 08 листопада, відбудеться другий тур, де баскетболісти Коломиї зустрінуться у боротьбі із командою "Унітех" з м.Тернопіль.

Організатори чемпіонату у Коломиї переконані, що через відродження і підтримку різноманітних видів спорту відродиться колишня спортивна слава Коломийщини та вдячні усім, хто долучився до організації ігор Першої ліги чемпіонату України з баскетболу у Коломиї. Особлива подяка заступникові голови Коломийської районної державної адміністрації п.Б.Болюку та директору ФОСК "Прикарпаття" п.В.Буджаку.

Обговорити на форумі