друкувати


Найкращі кікбоксери з Прикарпаття

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 03:15:11
У фіналі Кубка України з кікбоксінгу, який відбувся у Запоріжжі, успішно виступили спортсмени нашої області, які вели боротьбу за нагороди у двох розділах: лайт- та фул-контакті.

Не залишив жодного шансу своїм суперникам у ваговій категорії до 85 кг студент Прикарпатського національного університету, майстер спорту Віталій Мерінов, впевнено завоювавши дві золоті медалі, повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

У ваговій категорії до 81 кг команду області гідно представляли два учасники — Ярослав Рипневський завоював срібну та бронзову медалі, а студент "Галицької академії" Михайло Вовчко — срібну медаль. Ще один студент цього ж вузу Іван Грушка у ваговій категорії до 60 кг став срібним та бронзовим призером.

Паралельно з фіналом Кубка України проводився турнір найсильніших кікбоксерів України серед юнаків. Студент ІФНТУНГу Любомир Озгович виборов срібну та бронзову медалі. Усі спортсмени виступали під прапором товариства "Україна", а підготували їх до змагань тренери-викладачі СДЮШОР з боксу товариства "Україна" та спортклубу "Форум" Володимир Вострецов та Ігор Хомин. За результатами цих змагань до складу збірної команди України включені Віталій Мерінов та Іван Грушка, які в листопаді цього року будуть захищати честь країни на чемпіонаті світу в Італії.

Обговорити на форумі