друкувати


Альтернативна система розрахунків за електроенергію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 03:00:25
На Прикарпатті впроваджується альтернативна система розрахунків за електроенергію.

З листопада 2009 року ВАТ "Прикарпаттяобленерго" запроваджує нову послугу для юридичних споживачів – можливість дистанційного розрахунку за електроенергію із застосуванням електронно-цифрового підпису, повідомляє прес-служба ВАТ "Прикарпаттяобленерго".

Дана послуга є результатом спільної роботи ВАТ "Прикарпаттяобленерго" та компанії-партнера "AMB Group". Замовивши її, споживач зможе самостійно вносити покази лічильників через електронну систему ePrivateLife™ та оперативно отримувати рахунки за спожиту електроенергію. При цьому все, що потрібно споживачеві з технічної точки зору – це тільки доступ до мережі Інтернет.

"Замовляючи цю послугу, юридичний споживач підписує договір та на порталі ЦСК ЦЕЗАРІС, отримує електронно-цифровий підпис, з використанням якого і здійснюватиме обмін даними з ВАТ "Прикарпаттяобленерго" через систему ePrivateLife™", - зазначає начальник відділу енергозбуту енергокомпанії Олег Дацко. При цьому, система має ряд суттєвих переваг, серед яких:

– економія часу для обміну документами з філіями ВАТ "Прикарпаттяобленерго" (РЕМ); – ліквідація транспортних витрат на доставку/отримання документів;

– можливість систематизованого перегляду актів/рахунків за минулі розрахункові періоди.

На користь переходу на альтернативну систему розрахунків є зручність та легкість у користуванні послугою. З листопада цього року можливість дистанційного розрахунку за електричну енергію з’явиться у споживачів Івано-Франківської, Калуської, Коломийської міської, Долинської та Лисецької філій. У майбутньому впровадження послуги планується у решті філій товариства.

Обговорити на форумі