друкувати


Івано-Франківськ: "Молодь і влада"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-26 10:58:09
Так називається проект молодіжного Івано-Франківського міськвиконкому, що розпочався в обласному центрі Прикарпаття.

"Його мета надати змогу молодим ознайомитися із роботою чиновників, - каже організатор Ірина Рабарська. - Проект проводиться не вперше і передбачає стажування студентів та молоді у відділах та управліннях виконавчого комітету міської ради із занесенням їх по закінченні стажування у кадровий резерв міськвиконкому."

Цього року стажуватися в управліннях міської влади виявили бажання понад 70 осіб. Більшість з них—студенти. Наразі всіх на стажування взяти не можуть. Отож учасниками проекту стали 46 чоловік, які успішно пройшли співбесіду. На першій зустрічі із стажерами зустрілися координатор проекту Ірина Рабарська та міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус. Вони ознайомили учасників проекту, які стали переможцями, про обов`язки стажерів та програму завдань, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Стажування складатиметься з декількох етапів. Першим етапом буде ознайомча та навчальна практика в управліннях та відділах і зустрічі з представниками влади. В свою чергу, на другому етапі стажування учасники презентуватимуть управління і відділи, в яких вони проходили практику, розповідаючи про особливості роботи держслужбовця в тій чи іншій галузі.

Раз на тиждень стажери зустрічатимуться з одним із голів відділів чи управлінь, братимуть участь у різноманітних заходах та акціях, матимуть змогу відвідати засідання МВК. Найкращі стажери візьмуть участь у виїзному семінарі, який відбудеться на базі міської ради одного з найближчих обласних центрів.

Обговорити на форумі