друкувати


Прикарпаття: За минулу добу 72 заяви в чергові частини МВС

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-24 01:25:08
Протягом минулої доби у чергові частини міліції краю надійшло 72 заяви і повідомлення про злочини та події, в тому числі 15 крадіжок, 2 грабежі та 18 фактів заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 53 злочини.

Чотири злочини викрили співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків. Десять протиправних проявів задокументовано у сфері економіки.

Працівники Городенківського райвідділу міліції виявили та задокументували факт збуту наркотичної речовини – макової соломки загальною вагою 170 грам. Наркоторговцем виявився місцевий житель . Речові докази вилучено, підозрюваного затримано.

У Долинський райвідділ міліції о першій годині ночі надійшло повідомлення 25-річної місцевої жительки, яка заявила, що в її чоловіка невідомі відібрали мобільний телефон. Працівники міліції встановили, що 27-річний «потерпілий» того дня, вживав алкогольні напої і просто не пам’ятає, де і загубив свій телефон. А коли добряче напідпитку прийшов додому, то вигадав історію з пограбуванням, мовляв, щоб жінка не сварилася. Тепер чоловікові доведеться відповідати за неправдиве повідомлення не перед дружиною, а перед Законом.

У Рожнятівському районі двоє чоловіків після розпиття алкогольних напоїв у місцевому кафе побилися. Як стверджує один з них – бійка почалась через те, що 36-річний житель одного з сіл відкрито заволодів мобільним телефоном 28-річного чоловіка. Правоохоронці затримали підозрюваного у скоєнні грабунку.

У Івано-Франківську працівники міліції виявили факт надання послуг в сфері грального бізнесу в двох торгових майданчиках міста, з яких вилучено 8 гральних автоматів.

До Вовчинецького міського відділення міліції звернулась мешканка обласного центру, яка повідомила, що 22 жовтня в приміщенні магазину по вул. Січових Стрільців невідома особа викрала її мобільний телефон. Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили причетність до крадіжки 29-річного жителя Івано-Франківська.

Протягом доби, що минула, на автошляхах Прикарпаття зареєстровано одну дорожньо-транспортну пригоду, в якій один учасник дорожнього руху загинув, повідомляє СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі