друкувати


Відбулась колегія Коломийської РДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-22 01:24:45
Під головуванням голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Вінтоняка (на фото) та голови районної ради Дмитра Неміша відбулось спільне засідання колегії райдержадміністрації та президії, в ході якого обговорено питання про хід виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 9 місяців 2009 року, виконання бюджету району та районного бюджету за 9 місяців 2009 року, стан військового обліку та мобілізаційної підготовки в органах місцевого самоврядування, підприємствах, організаціях та установах району, виконання районної програми удосконалення роботи дільничних інспекторів міліції на 2006-2010 роки.

Після засідання колегії райдержадміністрації відбулась нарада-навчання з сільськими, селищними головами, керівниками відділів, управлінь, служб, організацій, установ на тему "Про дотримання чинного законодавства в роботі сільських, селищних рад". В роботі наради взяли участь голова районної ради, перший заступник, заступники голови, керівник апарату райдержадміністрації. Головував перший заступник голови райдержадміністрації Степан Стасюк, повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

Обговорено питання про Указ Президента України від 16 жовтня 2009 року №832 "Про забезпечення конституційних прав громадян України, прозорості та відкритості виборчого процесу на чергових виборах Президента України", виконання протоколу наради у голови облдержадміністрації від 08.10.2009 року по питанню організації та проведення навчання кандидатів на заміщення вакантних посад спеціалістів-землевпорядників сільських, селищних рад. Учасники семінару також вивчили Постанову Кабінету Міністрів України від 9 вересня 2009 року № 1035 "Про затвердження Тимчасового порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом приватних житлових будинків садибного типу, дачних та садових будинків з господарськими спорудами і будівлями, споруджених без дозволу на виконання будівельних робіт", зібрання нормативно-правових актів. Практичне законодавство для сільської ради Українського інституту нормативної інформації, проведення громадських робіт щодо упорядкування меморіалів, пам'ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих захисників вітчизни і утримання в належному стані цвинтарів.

Обговорити на форумі