друкувати


Книга – найкращий подарунок для дитини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-21 11:21:31
"Книга – найкращий подарунок для дитини" - переконана Оксана Говера, івано-франківський регіональний представник всеукраїнського благодійного фонду "Україна - Свята Родина".

Як вільно веселка у небо злітає
І грає всіма кольорами,
Так вільно моя Україна співає,
Йдучи нелегкими шляхами -


Такими рядками розпочалась Посвята в першокласники в Підпечарській загальноосвітній школі (Тисменицький район Івано-Франківської області). Минуло зовсім небагато часу, як двадцять троє маленьких хлопчиків і дівчаток вперше переступили поріг школи. А у погожий жовтневий день для першачків старшокласники та вчителі підготували справжнє свято із віршами, піснями та конкурсами, до яких залучили і батьків. Так, змагання "Склади портфель для своєї дитини" викликало море радості та виявило справжніх майстрів цієї справи.

Чепурна відмінниця Мальвіна повчала дітей, як важливо бути грамотним: "Для цього потрібно ходити до школи, щоб вчити букви і познайомитись з Букварем".

"Це так зворушливо – коли виступають такі маленькі дітки, - говорить представник івано-франківського відділення ВБФ "Україна – Свята Родина" Оксана Говера, - Від імені Фонду сьогодні ми вручили кожній дитині "Цікаву абетку для дітей" місцевого автора Свистяка Василя і пообіцяли їм (і обіцянку обов’язково виконаємо), що завітаємо до них не з порожніми руками ще й на свято Букварика", повідомляє БРІЗ.

Обговорити на форумі