друкувати


Волейбол зі "Свободою"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-21 10:59:19
Днями у Тернополі відбувся Міжобласний турнір з волейболу серед жіночих команд 1994-95 р.н. Участь у ньому іванофранківської команди "Карпати" стала можливою за підтримки ВО "Свобода".

На змаганнях були представлені волейбольні команди з 5-ти областей: Чернівців, Львова, Кам’янця-Подільського, Івано-Франківська та Тернополя. Прикарпатських спортсменів представляли вихованці дитячо-юнацької спортивної школи № 2. У підсумку команда зайняла почесне ІІІ місце. Перемога дісталась господарям змагань команді з міста Тернопіль, які у фінальній грі перемогли львів’ян. По завершенні турніру усі учасники мали можливість відвідати гру української волейбольної суперліги між тернопільською Галичанкою-Динамо та командою "Сєвєродончанка", повідомляє прес-служба обласного осередку ВО "Свобода".

"Свобода" завжди намагається підтримати розвиток українського спорту, особливо, якщо це стосується дитячих чи юнацьких команд. Адже заняття фізичною культурою сприяють розвитку здоров'я української нації. Тим більше, мені відомо, як важливо для молодих спортсменів брати участь у різних турнірах, оскільки в студентські роки входив саме до волейбольної збірної університету, міста та області" - пояснює причину такого кроку організації голова обласного осередку ВО "Свобода" Олександр Сич.

Обговорити на форумі