друкувати


Прикапаття: Губернатор відкриває котельні та мости

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-17 01:14:44
Днями голова ОДА здійснив робочу поїздку на Калущину. В рамках свого візиту Микола Палійчук відвідав кілька населених пунктів Калуського району.

У селі Боднарів голова ОДА оглянув як ведуться підготовчі роботи щодо встановлення у даному населеному пункті спортивної площадки. Оскільки погодні умови навряд чи дозволять завершити всі необідхі роботи цьогоріч, то майданчик для міні-футбольного поля із штучним покриттям з’явиться тут уже наступного року, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

У селі Мислів за участю голови облдержадміністрації урочисто відкрили міст, що з’єднає центр села із його окраїною. Новий міст на відміну від попереднього, який був зруйнований минулорічною повінню, буде не тільки пішохідним, але й розрахованим на проїзд легкового транспорту. На роботи по будівництву моста витратили 85 тис грн. Це були кошти як районного, так і обласного бюджету. Також пан Палійчук відвідав і місцеву загальноосвітню школу, де ознайомився з тим, як здійснюються роботи щодо модернізації котельні в навчальному закладі.

В рамках програми енергозбереження навчальний заклад переводять на отримання тепла не шляхом спалення твердого палива, а від електрики. За словами Миколи Палійчука котельня школи буде запущена до кінця жовтня. Також цього дня керівник області взяв участь у відкритті будинків культури у с.Мислів та с.Кадобна. Говорячи про якість виконаних робіт губернатор області зазначив наступне: "Те, що я побачив дійсно зроблено якісно. Приємно, що за такий короткий час місцевій владі і адміністрації вдалося зробити так багато роботи."

На завершення поїздки Микола Палійчук та голова Калуської РДА Василь Іванишин відвідали історико-меморіальний музей Степана Бандери в Старому Угринові, де поклали квіти до пам’ятника провіднику українських націоналістів.

Обговорити на форумі