друкувати


Губернатор перевірив Бурштин на готовність до зими

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 03:29:56
Керівник області здійснив робочу поїздку до Бурштина в рамках якої ознайомився із станом теплотрас міста. Голова облдержадміністрації перевірив як здійснюється заміна та ремонт пошкоджених мереж.

Нагадаємо, що раніше питання підготовки Бурштина до нового опалювального сезону розглядалось на колегіях та нарадах під керівництвом заступника голови ОДА Тараса Парфана, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Обласна державна адміністрація посприяла тому, щоб місто отримало необхідні для заміни теплотрас труби в борг, без попередньої оплати. Вцілому на реконструкцію теплотраси в Бурштині було витрачено близько півмільйона гривень. Завдяки сприянню обласної влади опалювальний сезон в школах, дитячих садках, інших соціальних закладах, а також у домівках бурштинів почнеться вчасно",- повідомив голова Галицької РДА. Григорій Івасишин також розповів, що загалом весь Галицький район проблем з опалювальним сезоном не матиме.

Нагадаємо, що нещодавно на оперативній нараді в голови облдержадміністрації начальник управління житлово-комунального господарства ОДА Роман Семків повідомив, що місто Бурштин мало ряд проблем з підготовкою до опалювального сезону.

Обговорити на форумі