друкувати


За перстень до тюрми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 11:35:10
Прогулянка ввечері по проспекту Незалежності завершилася тривалим перебуванням у лікарні для мешканця Долини. Поблизу "Будинку техніки" на нього напали троє. Били руками і ногами, по тілу і по голові. Коли він впав на землю, зловмисники зняли з побитого два золоті персні.

Потерпілого до центральної районної лікарні привезла швидка. Діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток носа та щелепи. Лікарі одразу повідомили в міліцію про привезеного до них побитого молодого чоловіка. Потерпілий спочатку не хотів повідомляти про трьох грабіжників, і вони мали всі шанси повторювати свій злочинний "подвиг" ще не одного вечора. Але мати побитого порадила синові розповісти міліціонерам про те, як все відбувалося.

Отож троє чоловіків увечері на вулиці пили пиво. Чим саме не сподобався їм перехожий і чому троє напали на одного –слідство з’ясує. А на сьогоднішній день силами сектору кримінального розшуку і особисто старшого оперуповноваженого Долинського РВ Сергія Буя затримано двох мешканців міста Долина, у одного з яких вилучено речовий доказ – знятий із потерпілого перстень. На даний час міліція проводить заходи щодо встановлення та затримання третьої особи, яка причетна до розбійного нападу.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі