друкувати


"Таке" скоро в "Є"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-16 10:26:41
18 жовтня Культурно-мистецький центр "Є" запрошує на презентацію нової культової книжки Юрія Іздрика "Таке", що відбуватиметься на 4 поверсі. Початок – 15 година.

На самій палітурці книжки неперевершеного Іздрика можна прочитати: "Це книга про чоловіків і жінок, про звірят і птахів, а також про рослини, вітер, землю, дощ та інші Господні дари. Коротше, про таке".

А ще Ю.Іздрик пропонує набратися спокою і тиші такими словами: "Прокидався о п’ятій ранку, пив каву з молоком, курив пахучий тютюн і розмірковував, що ми розтрачаємося на війни, секс, релігії та гроші, хоча маємо все необхідне для прижиттєво-вічного кайфу. Ніхто нікому нічого не винен. Нема ніякого первородного гріха. Довкола повно халяви і вічної прухи. Треба тільки поміняти точку зору. Я б хотів, щоб книжка "Таке" жила довго. В ній до фіга любові й мудрих думок. Це реально пруха, з якою не зрівняються ніякі наркотики"

В день презентації Ви матимете чудову нагоду придбати книжку Юрія Іздрика "Таке" з 10% знижкою та отримати автограф автора!

Обговорити на форумі