друкувати


Прикарпаття: Влада закупила сто тенісних столів

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 04:35:46
Сто тенісних столів, які влада закупила ще влітку, вчора вручили представникам районів Прикарпаття. Це новий спортивний інвентар для сільських шкіл та клубів.

Подарунки вручали голова ОДА Микола Палійчук і та заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак. Останній похвалив прикарпатців за чималу кількість відкритих футбольних майданчиків зі штучним покриттям. Тепер до цього додадуться ще й тенісні столи. За словами столичного чиновника, держава наразі не має можливості забезпечити села тенісними столами.

Хоча до кризи з держбюджету мали виділити до 30 мільйонів гривень, аби обновити матеріально-технічну базу спортивних шкіл та клубів. Варто було би обновити спортивний інвентар і в загальноосвітніх школах. Але криза таки минеться, а спорт таки потрібно розвивати.

Голова ОДА Микола Палійчук пообіцяв сам особисто перевірити при об’їзді районів, як експлуатуватимуться столи. Якщо вони стоятимуть під замком, губернатор пообіцяв забрати їх та перевезти в інші населені пункти області, де вміють цінувати спорт.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі