друкувати


Івано-Франківськ: 7 інвалідів отримали "Славути"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 04:00:11
Вчора на підприємстві ВАТ "Івано-Франківськ-Авто" відбулося вручення сімом інвалідам праці автомобілів "Славута" зі зручним керуванням.

Цей подарунок зробило управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області.. Авто отримали ті, хто через стан здоров’я не може користуватися громадським транспортом.

За повідомленням працівників Фонду, протягом 2007-2009 років безкоштовно за рахунок Фонду видано потерпілим 142 автомобілі. Практично черга на одержання автомобілів інвалідам трудового каліцтва зменшилась на 90 відсотків. А цього року автомобілі від фонду соціального страхування отримали 11 прикарпатців.

Довідка: Управління Фонду обслуговує 3521 потерпілих, які одержали травми на виробництві впродовж своєї трудової діяльності. Відповідно до медичних висновків їм проводиться більше 20 різних страхових виплат, які включають виплату одноразової допомоги, щомісячні виплати, оплату за догляди, ліки, санаторно-курортне лікування та протезування. До речі, одним з видів протезування є протезування автомобілем.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі