друкувати


Футбольні зірочки прикарпатської міліції

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 11:38:38
Днями зі Львова повернулася команда юних футболістів загальноосвітньої школи №24 міста Івано-Франківська, яка представляла Прикарпаття на регіональному етапі футбольного турніру серед дітей та підлітків "Футбольні зірочки", організованого з ініціативи МВС України.

Протягом двох днів хлопчаки мали честь виборювати першість серед команд зі ще чотирьох областей – Волинської, Львівської, Тернопільської та Закарпатської. До цього спортсмени-школярі пройшли відбіркові тури у районних та обласних змаганнях. Варто зауважити, що представники Івано-Франківська до виходу у чергове коло не зазнали жодної поразки. Відрадно, що ця тенденція збереглася й надалі.

За увесь час змагань у Львові у ворота прикарпатської команди м’яч влучив лише одного разу – у напруженій грі з господарями поля гра завершилася з рахунком 3:1 на користь гостей. В інших матчах франківці також виступили якнайкраще. Зокрема, волинян вони переграли з мінімальною перевагою 1:0 , з рахунками 3:0 здолали школярів із Закарпаття та Тернопільщини. Тренер шкільної футбольної команди – вчитель фізичного виховання Володимир Дяченко задоволений виступом своїх підопічних. Водночас наставник визнає, що суперники були достойними і добре підготовленими. Відтак розслаблятися юним футболістами не час, адже тепер перед ними вже наступне і, очевидно, найскладніше завдання – після перемоги на регіональному етапі франківці мріють стати переможцями всеукраїнських змагань у Києві.

За відмінну гру та першість у четвертому регіональному етапі турніру "Футбольні зірочки" команду івано-франківської школи №24 у Львові нагородили кубком, а кожного з її учасників - медалями та пам’ятними подарунками

Свої привітання з цієї приємної нагоди сьогодні висловили й керівники обласного управління прикарпатської міліції. Школярів, їх тренера та директора школи запросили в гості в управління. Звертаючись до них, перший заступник начальника УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Ігор Сав’юк висловив упевненість, що ця перемога – лише сходинка до майбутніх успіхів спортсменів, а для декого, можливо, - вдалий початок у професійному зростанні. Не менш важливо, що таке серйозне захоплення спортом є безперечним доказом розуміння переваг здорового способу життя. Не минулося й цього разу без подарунків – правоохоронці вручили юним футболістам комплект нової футбольної форми.

Доречно зауважити, що вшанування команди - переможниці турніру відбулося в урочистій обстановці у присутності співробітників прикарпатської міліції. Майже 20 офіцерам з різних служб та підрозділів міліції Івано-Франківщини було присвоєно чергові спеціальні звання, а цього дня, як вже стало традицією в обласному управлінні, ветерани міліцейської служби вручили їм новенькі погони.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі