друкувати


Переможці конкурсу "Я — патріот"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 11:32:16
Назар Мигаль, учень 8-го класу з Коломиї та студентка івано-франківського державного медичного університету Ольга Лапінська з Тисмениці стали переможцями обласного етапу всеукраїнського конкурсі творчих робіт "Я патріот".

Про це Коломия ВЕБ Портал повідомили в обласній бібліотеці для юнацтва. Вчора відбулося підбиття підсумків цього конкурсу, який присвячений року молоді в Україні. В творчому змаганні взяли участь 65 учнів та студентів Прикарпаття. За словами членів журі, серед яких були журналісти, письменники, працівники культури, конкурсанти показали власне неординарне бачення проблем мови, історії та сучасності.

Критеріями відбору переможців став їхній творчий підхід, оригінальність та змістовність. Серед жанрів творів домінують проза, есе та вірші. Роботи переможців будуть надіслані на наступний етап конкурсу до Державної юнацької бібліотеки у Києві.

Окрім Назара та Ольги, нагороди вручили ще двом фіналістам: працівникові обласного радіо, студенту Василю Карп’юку та учениці івано-франківського навчально-виховного комплексу ЗОШ №23 Тетяні Герасимчук.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі