друкувати


Міліція готова до роботи взимку

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-15 11:13:45
Обласний особовий склад ДПС довів свою готовність працювати у складних зимових погодних умовах.

Негода, що вирувала днями ночі на території прикарпатського краю, не тільки залишила без світла 185 населених пунктів, а також ускладнила рух на автошляхах області, тому в таких умовах важливою була оперативна і своєчасна робота працівників дорожньо-патрульної служби, основна задача якої полягає у допомозі водіям на автошляхах країни.

Майже весь особовий склад, а це понад 150 працівників, у цих умовах забезпечували безпечний рух автотранспорту на критичних ділянках краю, зокрема на гірських перевалах, оскільки під час снігопаду та неготовності до такої погоди вантажного транспорту, який активно використовує цю "транспортну артерію" між областями, можливе виникнення ситуацій, що призведуть до ДТП. Знеструмленими селами патрулювали понад 200 дільничних інспекторів.

Також працівники ДПС активно допомагали дорожнім службам, які здійснювали розчищення автошляхів від снігових заметів, регулюючи рух автотранспорту на цих відрізках доріг. "Особливо небезпечними за таких погодних умов є великі вантажівки, які фактично можуть "скластися" на дорозі під час заносу", попереджають міліціонери. ДПС попереджає водіїв про своєчасне "перевзування" своїх автомобілів у відповідну сезонну гуму, що забезпечуватиме безпечний рух транспортних засобів на автошляхах області.

CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі