друкувати


Коломийська оДПІ виявила фальсифікат

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-14 04:43:31
Нещодавно працівники відділу податкової міліції Коломийської оДПІ при проведенні заходів по боротьбі з незаконним обігом підакцизних товарів виявили факт, коли жителька м.Коломия за місцем проживання виготовляла та реалізовувала фальсифіковані алкогольні напої.

При закупці придбано 1 л прозорої рідини із запахом спирту (розведений спирт) за ціною 12 грн. При огляді помешкання громадянка добровільно видала ще 74 літри розведеного спирту. Товарно-матеріальні цінності опечатані та вилучені у відділ податкової міліції оДПІ для вирішення питання згідно з чинним законодавством. Вартість вилучених товарів становить близько 1000 грн.

У рамках цих же заходів було встановлено також, що громадянка М. водному з сіл району виготовляла та реалізовувала фальсифіковані алкогольні напої. При закупці придбано 1 л прозорої рідини із запахом спирту (розведений спирт) за ціною 14 грн. При огляді помешкання громадянка М. добровільно видала ще 50 літрів розведеного спирту. Товарно-матеріальні цінності опечатані та вилучені для вирішення питання згідно з чинним законодавством. Вартість — близько 700 грн.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі