друкувати


Івано-Франківськ: Облік "гарячих дзвінків"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-14 12:13:37
Відтепер усі звернення громадян, що надійшли по урядовій телефонній "гарячій лінії", у день їх надходження до облдержадміністрації видруковуватимуться на спеціальних реєстраційно-контрольних картках, в яких буде вказано термін виконання.

Відповідне розпорядження з метою забезпечення взаємодії та упорядкування роботи із розгляду звернень 9 жовтня підписав голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Згідно із затвердженим Положенням про розгляд звернень громадян, що надходять на урядову телефонну "гарячу лінію" Соціального контактного центру, працівник відділу роботи із зверненнями громадян, відповідальний за розгляд звернень, "здійснює прийом звернень громадян, їх опрацювання; скеровує звернення відповідальним виконавцям згідно із дорученнями, наданими керівництвом облдержадміністрації; здійснює контроль за виконанням резолюцій та дотриманням термінів розгляду звернення; інформує Соціальний контактний центр про результати розгляду звернень; готує аналітичні матеріали з питання розгляду звернень, що надійшли на урядову телефонну "гарячу лінію" (за вимогою)". Далі відповідальний виконавець інформує заявника та керівництво ОДА про результати розгляду звернення (в письмовій формі та на електронному носії).

Дано доручення: відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації забезпечувати і контролювати розгляд звернень.

Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних установ і організацій – взяти на особистий контроль виконання звернень.

Головному управлінню праці та соціального захисту населення – терміново забезпечити розгляд, виконання та закриття усіх звернень, що надійшли в облдержадміністрацію до 01.10.2009 р.

Відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення облдержадміністрації – здійснювати технічну підтримку доступу до електронного порталу Соціального контактного центру.

Контроль за виконанням розпорядження №596 від 09.10.2009 р. покладено на заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації О.Коржака.

Довідка: Розпорядження прийнято відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12.08.2009 р. №898 "Про взаємодію органів виконавчої влади та державної установи "Соціальний контактний центр". Дана постанова затверджує Порядок взаємодії органів виконавчої влади та державної установи "Соціальний контактний центр" із забезпечення оперативного реагування на звернення, що надходять на урядову "гарячу лінію". Безпосередній зв’язок між Соціальним контактним центром та облдержадміністрацією здійснює відділ роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації.

Обговорити на форумі