друкувати


Прикарпаття: Представники ЗМІ з’їдуться на Андреївські вечорниці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-14 11:11:43
Активно йде підготовка до Андреївських вечорниць за участі представників засобів масової інформації з різних областей України.

Так, на сьогодні ми вже визначились із місцем проведення Акції – с.Хом’яківка Тисменицького району Івано-Франківської області – дійство відбуватиметься в екосадибі готельно-відпочинкового комплексу "Будьмо". Садиба, загальною площею 4 га, знаходиться на околиці села (віддаль до центральної дороги 500 м). На території Садиби є озеро, недалеко протікає невелика річка Стримба (300 м). Будинок збудовано тільки з натуральних матеріалів – ніякої синтетики. Водопостачання з криниці, повідомляє БРІЗ.

Також ми вдячні компанії UTEAM, котра підключилась до організації Андреївських вечорниць. Основна мета діяльності компанії - побудова міської та регіональної мультисесійної мережі, яка дозволить отримати користувачам як доступ до всесвітньої мережі Інтернет, так і аудіо та відео контенту з локальної мережі (IPTV, VOD, FM і аудіо трансляція), ігрових серверів. Послуги компанії "ЮТІМ" відкривають для користувачів нові можливості використання їх домашнього комп'ютера. Участь представників компанії у семінарі-тренінгу з новітніх технологій, котрий проводитиметься в рамках нашої акції "Комп’ютерний вік і дотримання народних традицій", розширить практичні знання учасників в галузі ІТ.

Обговорити на форумі