друкувати


Покажемо столиці туризм прикарпатський

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-13 04:09:02
Свої туристичні можливості представляла Івано-Франківщина на XVI Міжнародному туристичному салоні "Україна 2009", що відбувся на території Міжнародного виставкового центру у м.Київ.

Вперше в історії проведення Турсалону всі області України, в тому числі й Івано-Франківська, були представлені на колективному стенді - Україна, повідомляє головне управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій.

У виставці взяли участь представники управління туризму ОДА, відповідальний з питань туризму відділу туризму і культури Снятинської РДА, начальник відділу туризму Івано-Франківського МВК, представники туристичних фірм "Блюмме", "Івано-Франківськтурист", "Кей", "Надія", туристичних комплексів "Полярис" (м.Яремче), "Коруна" (с.Татарів), садиби "У Ганусі" (Верховина), гостинного двору "Княжий град" (с. Княждвір Коломийського р-ну). Окремо був представлений стенд проекту "ВелоКраїна", з якого розповсюджувалися роздаткові матеріали про Яремчанщину та проводилася промоційна кампанія інформаційного сайту Yaremche.org.

Загалом, у XVI Міжнародному турсалоні взяли участь понад 600 туристичних компаній та фірм, національних та місцевих туристичних адміністрацій, транспортних агенцій, готелів, видань та страхових компаній з понад 40 країн світу. Виставку відвідали представники вітчизняних та закордонних туристичних організацій; власники, директори, топ-менеджери транспортних компаній; представники ЗМІ; виробники готельного обладнання і товарів туризму; споживачі туристичних послуг.

Довідка: Ця найбільша туристична виставка проводиться щорічно за підтримки Всесвітньої Туристичної організації (UNWTO) та Міжнародної Асоціації Туристичних Виставок (ITTFA), і з року в рік набуває все більшого визнання серед фахівців туристичного бізнесу України, країн СНД, близького та далекого зарубіжжя. Турсалон "Україна" включений до календаря міжнародних туристичних салонів Всесвітньої туристичної організації як престижна регіональна туристична виставка. Спеціалізована виставка задумана, як широкомасштабна акція з проведення регіонального й національно туристичного продукту на внутрішньому і міжнародному ринках туристичних послуг. Участь у виставці дозволяє нашим туристичним підприємствам знайти нових партнерів і тим самим розширити географію подорожей.

Обговорити на форумі