друкувати


Коломийський злодюжка на яремчанських "промислах"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-13 03:08:37
До Яремчанського міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від місцевих мешканців про те, що в одній з квартир за відсутності господаря перебуває стороння особа. Оперативно відреагувавши на отриману інформацію, працівники міліції затримали зловмисника безпосередньо на місці скоєння злочину.

У помешканні самотнього пенсіонера, який наразі знаходиться на лікуванні в медустанові, правоохоронці застали місцевого юнака. Хлопець, як виявилося, заліз до чужої оселі через вікно. 17-річний учень одного з коломийських профтехучилищ мешкає неподалік цієї квартири, тож добре знав, що її господаря немає вдома, а відтак спробував цим скористатися. Утім, його злочинним намірам на заваді стали пильність та небайдужість сусідів літнього чоловіка. Вони почули підозрілі звуки у порожній оселі і одразу повідомили про це правоохоронців.

До слова, затриманий юнак вже є фігурантом кримінальної справи – дещо раніше він скоїв хуліганські дії. Тепер же відповідатиме ще й за незаконне проникнення до чужого житла.

Автор: Зорина КРЕЧКО, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі