друкувати


Покутський блокбастер

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-10 12:02:28
На Тлумаччині міліціонери оперативно розкрили вбивство. Днями біля села Антонівка було виявлено труп невідомого чоловіка з вогнепальним пораненням.

Неподалік був автомобіль з тернопільськими номерами та простреленим склом. Одразу по тривозі було піднято кілька міліцейських груп. Керівники обласної міліції та прокуратури особисто очолили пошуки. Ліси та села вночі почали прочісувати оперативники карного розшуку, бійці "Беркута", дільничі інспектори, а працівники ДАІ заблокували дороги. Невдовзі встановили особу потерпілого. Це 35-річний мешканець Тернополя, який займався таксуванням.

За три години одна з пошукових груп біля села Буківна того ж Тлумацького району побачили підозрілого чоловіка, який тримав у руках багатозарядну рушницю. Виявилося, що цей 21-річний житель Запоріжжя причетний до злочину. У підозрюваного знайшли маску для закривання обличчя, рукавиці, бінокль та карти областей Західної України. Чоловік зізнався, що найняв таксі в Тернополі та прямував до Івано-Франківська. По дорозі у нього виник конфлікт з таксистом, отож він застосував зброю. Наразі слідство з’ясовує наміри поїздки підозрюваної.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі