друкувати


Трійня по той бік гір

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-09 11:17:47
Нещодавно в Ужгородському пологовому будинку народилася перша за цей рік трійня в Закарпатській області. У щасливого подружжя з Виноградівського району троє діток народилися після 11 років сімейного життя, методом штучного запліднення.

Цього щастя подружжя Федір і Валентина Терек чекали більше десяти років. І ось коли їм стукнуло по 32 роки після 11-ти років спільного життя, щастя їм посміхнулося втричі. За весь цей час дружині жодного разу не вдавалося завагітніти, повідомляє Закарпаття online.

"Живемо ми в селі Тросник, Виноградівського району. Я не працюю, дружина працювала у районному відділі освіти. За ці роки ми обійшли кілька клінік у нас на Україні і навіть в Угорщині, але допомогти нам не змогли ніде." – розповідає щасливий батько, – І от два роки тому ми випадково дізналися про клініку у Львові, де нам із задоволенням готові були допомогти. Перші два рази в нас нічого не вийшло, але зате в третій раз Бог послав нам трійню. Відразу з перших днів вагітності, у нас була загроза переривання (моя дружина не дуже велика), але дружина все-таки дотягнула до 9-ти місяців і 24.09.09 в нас народилася трійня (Даніела – 2450 гр., Емілія – 2250 гр. і Едік – 1900 гр.)".

"А після пологів відразу з перших днів лікарі Ужгородського пологового будинку надавали допомогу як дітям, так і мамі, якій довелося зробити того ж дня ще одну операцію, а через тиждень ще одну. На даний момент Валя знаходиться в реанімації, але слава Богу її здоров'ю вже нічого не загрожує, так заявили медики, яким я буду вдячний все своє життя, що вони зуміли врятувати і дітей і мою дружин, медсестрам і всьому персоналу хто переживав, підтримував і подорожувати, ні на хвилину не даючи матиме сумніву в тому, що все буде добре", – говорить щасливий батько.

Обговорити на форумі