друкувати


Євро-2012: Кожне українське місто має слабкі місця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 02:17:40
Кожне українське місто має свої слабкі місця в підготовці до прийому Євро-2012, а спільною проблемою для всіх є наявність готелів, які б відповідали вимогам УЄФА. Про це заявив виконавчий директор Євро-2012 Мартін Каллен, передає Інформаційний центр "Україна - 2012".

"У кожного міста є своє завдання, і воно має наполегливо над ним працювати. Львів повинен прискорити будівництво нового стадіону та реконструкцію аеропорту. Київ повинен звернути увагу на вдосконалення плану мобільності міста, особливо в частині пересування вболівальників від аеропорту до інших об'єктів чемпіонату. Харків і Донецьк також повинні звернути увагу на аеропорти", - зазначив М.Каллен, повідомляє Fin.Org.UA.

"Мої колеги з УЄФА, які постійно контролюють роботу, задоволені темпами реконструкції НСК "Олімпійський". Ми впевнені в тому, що цей проект буде реалізовано", - сказав М.Каллен і додав, що УЄФА буде контролювати темпи спорудження стадіону в Києві протягом наступних 6-9 місяців. "Якщо динаміка реконструкції не знизиться, це стане запорукою того, що фінал чемпіонату відбудеться саме в Києві", - підкреслив виконавчий директор.

Обговорити на форумі