друкувати


НТК ТРК: Події дня. 07.10.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 12:52:07
У Коломиї від ножового поранення помер чоловік. Смертельні травми йому заподіяла дружина. Ще одне вбивство сталося на полюванні в Коломийському районі. Деталі трагедій розкаже співробітник міліції Роксана Баранська.

Івано-Франківщина потрапила у ТОП-100 найбільших хабарів. Міністерство внутрішніх справ України оприлюднило антирейтинг викритих злочинів, пов’язаних з хабарництвом. Серед них числяться і два факти хабарництва, зафіксовані на Прикарпатті. Один злочин скоєно на - 40 тисяч гривень. Інший на 20-ть. Наразі обидві кримінальні справи розглядає суд. Нагадаємо, торік у ТОП-100 потрапило 4 факти хабарництва з Прикарпаття. Тоді найбільшим розміром хабара в сумі 100 тисяч доларів США відзначився сільський голова Черніїва Тисменицького району.

Державна автоінспекція МВС України запровадила нову спеціалізовану систему контролю за ходом складання іспитів на отримання посвідчення водія. Як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ, принцип роботи цієї системи полягає у тому, що Департамент може контролювати в режимі он-лайн процес складання іспитів на право керування у будь-якому реєстраційно-екзаменаційному підрозділі України.

Житло в Україні може бути якісним, дешевим і доступним для всіх громадян. Про це заявила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко у Полтаві під час огляду першого в Україні житлового будинку, побудованого за програмою "Доступне житло". Прем’єр-міністр України повідомила, що у Державному бюджеті України на 2009 рік закладено понад 8 млрд. грн. на реалізацію такої програми. Чи є квартирна черга в Коломиї і чи вірять люди в такий подарунок від держави, далі у сюжеті.

Другу премію Міжнародного фестивалю "Від серця до серця - співоча планета" привезла додому коломиянка Ліліана Григорак. 8-річна дівчинка змагалася з кращими вокалістами світу. Оцінювали таланти дітей відомі артисти Влад Яма та солістка Донецької філармонії Світлана Захарова. До речі, члени журі зрівняли голос коломиянки з голосом української співачки Наталі Бучинської.



Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі