друкувати


Збірна податківців — футбольний чемпіон

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-08 10:55:44
В розпалі "Спартакіада 2009" - спортивні змагання серед податківців, яку традиційно проводить обласна рада профспілки працівників органів ДПС.

Загалом у футбольному поєдинку взяли участь 13 команд, однак до фіналу ввійшли лише шість. Це команди податкових інспекцій м. Івано-Франківська, Яремче, Калуської та Коломийської об’єднаних ДПІ, а також команда ДПА в області, повідомляє відділ масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

Фаворитами і не менш активними на Спартакіаді були і калушани. Їхня команда здобула "срібло", від перемоги їх відділяло лише одне очко. З таким ж розривом від попередників третє місце посіла команда ДПІ в м. Івано-Франківську. А от титул кращого гравця змагань отримав Ігор Нагорняк (ДПА), а Віктора Яцишина журі визнало кращим воротарем (ДПА).

Особисто привітати та підтримати спортсменів-податківців з перемогою приїхав і Олександр Кислиця, голова Центральної Ради Всеукраїнської профспілки працівників податкової служби. Іменний футбольний м’яч він власноручно подарував команді переможців. Він побажав футболістам й подальших спортивних звитяг, а також професійного росту та успіху на ниві податкової служби.

Івано-Франківська обласна рада працівників податкової служби також відзначила переможців грамотами й призами. ЇЇ керівник, Володимир Сірецький, побажав футболістам не втрачати спортивної заповзятості та бути наполегливими на тренуваннях. Адже попереду прикарпатських податківців-футболістів чекають міжобласні змагання які, за кілька днів стартуватимуть у Євпаторії.

Обговорити на форумі