друкувати


Коли бракує гострих відчуттів…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-07 03:03:44
Днями у поле зору оперативників Городенківського райвідділу міліції потрапив 19-річний молодик, який підозрюється у крадіжці чималої суми грошей з сільського помешкання. Так по допомогу до правоохоронців звернулася жителька району, яка повідомила, що з будинку її родича зникли 710 доларів.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники міліції з’ясували, що в один з вересневих вечорів городенківець спільно з односельцем "чаркувалися" у місцевому кафе. Під час чоловічої розмови молодик дізнався про те, що у його знайомого вдома є гроші. Відтак, скориставшись тим, що співрозмовник хильнув зайвого, викрав валюту. Поцуплені гроші молодик витратив на власні потреби. Зокрема, за чужі кошти придбав дорогий скутер, мотошолом та спортивний одяг. Вочевидь, городенківцю бракувало "гострих" відчуттів.

Встановивши усю картину цієї кримінальної пригоди, правоохоронці повернули потерпілому викрадені речі. Як повідомили у Городенківському райвідділі міліції, за даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Автор: Юлія КЛИМЧУК, CЗГ УМВС в Івано-Франківській області
Обговорити на форумі