друкувати


Школа лідерів 4 – сукупність тренінгів та драйву

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-07 11:52:19
Вчора в Івано-Франківську розпочала свою діяльність проект "Школа лідерів-4". В Народному домі "Просвіта" відбулося перше заняття, взяти участь в ньому були запрошені всі бажаючі.

Проводячи вчетверте, організатори взяли до уваги та сформували напружену 2-місячну програму. Учасники працюватимуть та відпочиватимуть за таким планом. Так щосереди – навчальні фільми та тренінги на вдосконалення вмінь і навичок лідера; щочетверга – зустрічі з лідерами Прикарпаття в галузях: політика, ЗМІ, мистецтво, бізнес; щовівторка – оздоровчо-розважальні заходи; щонеділі – мандрівки на г.Говерлу, на "українські дискотеки" в села області, у Львівський оперний театр ім. Марії Занковецької, Верховну Раду України та ін, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Це четвертий по рахунку набір у "Школу лідерів", історія якої на Івано-Франківщині триває вже дванадцять років. Організаторами програми є Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області, Молодіжний Союз Наша Україна, комісія з питань молодіжної політики та спорту міської ради та ін. Навчання у "Школі лідерів" триватиме з 6 жовтня по 2 грудень.

Метою "Школи лідерів" є формування молодої еліти Івано-Франківська. В ході занять курсанти школи набуватимуть навиків прогнозування суспільної ситуації, зможуть організовувати і здійснювати проекти соціальних змін, знаходити послідовників та вести їх за собою.

Обговорити на форумі