друкувати


"Донецьких" ріжуть на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-06 03:40:45
Днями випадковими очевидцями першочергових заходів працівників міліції з розкриття цього злочину були десятки івано-франківців, котрі помітили скупчення правоохоронців біля одного з будинків на вулиці Іоана Павла другого (колишня Будівельників). Біля під’їзду було виявлено труп чоловіка з ножовими пораненнями на тілі.

Найперше слід було встановити особу потерпілого. Невдовзі міліціонери з’ясували, що ним є 31-річний уродженець Донбасу, який останнім часом проживав в Івано-Франківську. Надалі почалася кропітка робота для оперативників карного розшуку і експертів-криміналістів. Маючи певну інформацію про коло знайомств цього чоловіка, міліціонери незабаром визначилися з домінуючою версією вчинення навмисного вбивства. Припущення детективів, зрештою, знайшли своє підтвердження: до вбивства могла бути причетною особа з кримінальним минулим.

Надвечір наступного дня за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину було затримано 36-річного івано-франківця. До слова, ця особа раніше засуджувалася за скоєння кримінального хуліганства і вчинення опору працівникам міліції. Як з’ясовано, між ним та пізніше вбитим виник конфлікт. Обидва були в нетверезому стані. Сутичка завершилася після того, як 36-річний чоловік завдав 31-річному супротивнику кількох ударів ножем і пішов з місця конфлікту.

За повідомленням першого заступника начальника Івано-Франківського міськвідділу міліції Олександра Кочкіна, при затриманні підозрюваний не чинив опору. До матеріалів кримінальної справи долучені речові докази і покази, які засвідчують причетність затриманого до вчинення навмисного вбивства. Підґрунтям злочину став асоціальний спосіб життя підозрюваного, котрий ніде не працював, натомість шукав компанії з таких же осіб.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі