друкувати


Час золотої осені

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-05 12:49:12
Голова облдержадміністрації Микола Палійчук розпорядився провести 10 та 17 жовтня ярмарки "Золота осінь-2009" на вулицях Хоткевича, Стуса, Галицькій, Дорошенка та Криховецькій в Івано-Франківську, а також у районних центрах, містах Болехові та Яремчі.

Створено оргкомітет, який очолює начальник головного управління агропромислового розвитку Микола Сухолиткий. У четвер з участю заступника голови ОДА Василя Бруса проведено нараду з представниками органів місцевої влади, на якій обговорено всі моменти, пов’язані з організацією ярмарків.

Асортимент і обсяги завезення продукції на ярмарки традиційно широкий — це картопля, овочі, м’ясо, молочні та ковбасні вироби, крупи, борошно, мед, свіжа риба, насіння ярих та інших культур тощо. В Івано-Франківську на Галицькій вулиці, 100-б можна буде заготовити продукцію, яку виростили або виробили суб’єкти господарської діяльності Галицького, Долинського та Рогатинського районів; на Криховецькій вулиці, 102 — Богородчанського і Калуського районів; на вул. Стуса (ринок "Східний") Верховинського, Коломийського і Тлумацького районів, Івано-Франківського птахокомбінату, Торгового дому "Галичина" і ВАТ "Більшівці-риба"; на Хоткевича, 65-а — Городенківського, Косівського, Снятинського районів, Івано-Франківського м’ясокомбінату; на Дорошенка, 28 — Надвірнянського, Рожнятівського, Тисменицького районів, ЗАТ "Авангард" та Івано-Франківського м’ясокомбінату. А комбікорми, борошно, крупи, насіння, мед, саджанці лісових культур, продукцію підприємств громадського харчування представлять за цими ж адресами Івано-Франківський комбінат хлібопродуктів, обласне управління лісового та мисливського господарства, ОКП "Облагроліс", ТзОВ "Сортове насіння", кооператив "Агроторговий дім "Івано-Франківськнасіння" та облспоживспілка, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі