друкувати


Регбі у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-05 12:26:06
З жовтня на стадіоні "Героїв-пожежників", що в Івано-Франківську відбулася регбі-гра у рамках чемпіонату України у вищій лізі серед команд південно-західної зони. На полі зустрілися франківська регбійна команда "Роланд" та одеська — "Політехнік".

Фактично, з перших хвилин гри, "Роланд" вирвався уперед і почав лідирувати з рахунком 3:0. Проте, вже буквально на двадцятій хвилині гості взяли реванш і повели в рахунку — 3:20.

Проте, в перерві тренер РК "Роланд" Михайло Ярема зумів таки налаштувати хлопців, які вже після перерви відновили атаки і досягли рахунку 18:20.

В результаті одесити вистояли і закріпили свої шанси на потрапляння в плей-оф, а франківським регбістам потрібно для цього вигравати усі наступні матчі.

За словами Президента обласної федерації регбі Тараса Сметанюка, "Роланд" цю гру присвятив дітям із Угорницької школи-інтернату, до речі вони, хоч і не всі, але були присутні на грі.

Для них по заврешенню гри були проведені цікаві спортивні конкурси. Переможці отримали футболки із логотипом РК "Роланд", а всі учасники, не залежно від віку, солодкі подарунки від обласної федерації регбі та меценатів. Також в пам’яті дітей залишиться і фотосесія із гравцями команди, яка відбулася після гри.

"Обласна федерація регбі приділятиме особливу увагу дітям. Ми хочемо, щоб вони були здоровими і займалися спортом, а не проводили вільний час за комп’ютерними іграми чи пляшкою пива. Ми за здоровий спосіб життя і будемо залучати до нього через спорт і дітей", — сказав Тарас Сметанюк.

Обговорити на форумі