друкувати


Для компенсації вартості добрив

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-02 04:25:59
Відповідно до постанови КМУ від 12.08.2009 р. №914 "Про затвердження Порядку використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду для фінансування заходів із захисту, відтворення та підвищення родючості ґрунтів" створена комісія по розгляду документів та складення реєстру сільськогосподарських підприємств, що мають право на одержання компенсації вартості добрив.

Бюджетні кошти спрямовуються підприємствам незалежно від форм власності, діяльність яких пов’язана з виробництвом сільськогосподарської продукції, для часткової компенсації вартості фосфоровмісних мінеральних добрив, які виготовляються вітчизняними виробниками і придбані ними для використання у власному виробництві за прямими договорами у вітчизняних виробників з 1 серпня до 1 грудня 2009 року.

Розмір компенсації вартості добрив визначений згідно з установленою Мінагрополітики ціною і становить за суперфосфат — 600 грн/тонну, амофос — 1350 грн/тонну, нітроамофоска (суперагро) — 1125 грн/тонну.

Сільськогосподарські підприємства (крім підприємств, які визнані банкрутами, проти яких порушено справу про банкрутство, що перебувають у стадії ліквідації) для одержання компенсації вартості добрив подають до комісії заяву за встановленою формою; завірені копії документів, що підтверджують факт придбання накладної та документів, що підтверджують право власності або користування земельною ділянкою.

Заяви про компенсацію вартості добрив розглядаються комісією щомісячно до 5 числа. Подати заявку та документи, а також одержати іншу інформацію можна за адресою: м.Коломия, вул.Верещинського, 17, каб.4, тел. 8(03433)22517.

Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі