друкувати


Коломийське міськрайонне управління юстиції оголошує конкурс

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-10-02 12:22:32
Коломийське міськрайонне управління юстиції оголошує конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу реєстрації актів цивільного стану по місту Коломия на час відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами та відпустки по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника.

До участі запрошуються громадяни України з вищою юридичною освітою з освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, які мають стаж державної служби не менше одного року або стаж роботи в інших сферах за фахом не менше двох років. Додаткову інформацію щодо функціональних обов’язків, перелік питань на іспит для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень можна отримати в управлінні юстиції.

Документи: заява, заповнена особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6, копії документів про освіту, відомості про доходи щодо себе та членів своєї сім’ї за попередній рік, копії першої та другої сторінок паспорта, трудової книжки та ідентифікаційного коду. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу за адресою: м.Коломия, вул.Міцкевича, 8, тел. 26504.

Обговорити на форумі